“Πρώτο κουδούνι” στα σχολεία

Spread the love

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινά σήμερα η νέα χρονιά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το πρώτο κουδούνι στο Πρότυπο Γυμνάσιο Μυτιλήνης χτύπησε λίγο πριν τις 9 το πρωί και εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα στην Εκπαίδευση στηρίζοντας το έργο της. Ευχές για καλή, ηλιόλουστη και ήρεμη χρόνια απηύθυνε και ο π. Αθανάσιος Γιουσμας, «μακριά από αστραπές και βροντές, σαν το χθεσινό βράδυ», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αγιασμός και στα Νηπιαγωγεία όπου πολλά παιδιά αποχωρίζονται για πρώτη φορά τους γονείς τους. Στο 5ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης ο ιερέας ευλόγησε τα νήπια με τον σταυρό και τον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική περίοδο με υγεία και χαρά.

Βαριές οι τσάντες με τα βιβλία στο 3ο Λύκειο Μυτιλήνης, όπως σε όλα τα Λύκεια, όπου τελέστηκε στις 9:30 ο αγιασμός παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωκράτη Γιακουμή. Καλή δύναμη και κουράγιο ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση