Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

10 χρόνια “Κάτι ψήνεται” στο Μακρύ Γιαλό!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Γενέθλια είχε πριν από λίγες μέρες το ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”, στον Μακρύ Γιαλό και τα γιόρτασε με τούρτες, κεράκια, και φυσικά πολλά… σουβλάκια για όλο το προσωπικό! Το γνωστό ψητοπωλείο έκλεισε τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο της εστίασης με σταθερή ποιότητα στις πρώτες ύλες και όλες τις παρασκευές, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και βάζοντας τον πήχη ψηλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. 

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Πάρης και Κώστας, βρίσκονται εκεί από τις 11:30 το πρωί που ανάβουν τα κάρβουνα έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα που κατεβάζουν ρολά, μέχρι την επόμενη μέρα. Τον τελευταίο χρόνο προχώρησαν σε μια σημαντική επένδυση δημιουργώντας και δεύτερο όροφο και στο “πιάτο” των πελατών βρίσκονται, εκτός από τα καλοψημένα κρεατικά, και η υπέροχη θέα στη μαρίνα και σε όλο το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Όπως μας είπαν, στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων που σερβίρουν στους πελάτες τους τόσο εντός της επιχείρησης όσο και εκτός, για την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. 

Το “Κάτι ψήνεται” δέχεται παραγγελίες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας fagi.gr, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22510 22577. Και καλή σας όρεξη!

spot_img

More articles