Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

10 θέσεις γυμναστών στο Δήμο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

10 θέσεις γυμναστών στο Δήμο

 10 θέσεις για το Δήμο Λέσβου προβλέπονται στο “πακέτο” των 1.529 προσλήψεων που θα γίνουν πανελλαδικά από τους Δήμους για την υλοποίηση του Προγράμματος Άθληση για όλους 2016 – 2017.

Ήδη έχει εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει την κατανομή των θέσεων ανά περιοχή για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), με σκοπό την στελέχωση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους έτους 2016-17.

Όσοι επιλεγούν για να εργαστούν στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου.

Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων, η οποία θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img