Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έπιασε τόπο το Φωτοσχόλιό μας την περασμένη εβδομάδα για την τριτοκοσμική εικόνα της πλατείας Κυπρίων Πατριωτών από την πλευρά των Κεντρικών Λυκείων, καθώς μετά τα δύο νέα και καλαίσθητα ταμπλό που τοποθετήθηκαν στη θέση των παλιών (γράψαμε την Παρασκευή), ο εξωραϊσμός προχωρά και στο πεζοδρόμιο της Βουρνάζων προς το Ταχυδρομείο. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία μας, έχουν ξηλωθεί τα παλιά ταμπλό για να μπουν νέα και βάφονται και τα κάγκελα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εξωραϊσμός προωθείται κατόπιν παρέμβασης του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη, ο οποίος μετά το δημοσίευμά μας ασχολήθηκε προσωπικά δίνοντας ο ίδιος τις οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν.

Καλά έκανε, δεν χρειάζεται να περιμένει από τους άλλους. Το ίδιο άλλωστε έκανε και ο αείμνηστος Σπύρος Γαληνός. Όπως μας έλεγαν στενοί του συνεργάτες, όταν διάβαζε τα Νέα της Λέσβου επικοινωνούσε άμεσα τηλεφωνικά δίνοντας κατευθύνσεις για να κλείνουν οι πληγές που αναδεικνύαμε, αξιοποιώντας προς όφελος της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών την κριτική του τοπικού Τύπου.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img