Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Διαμαρτύρονται οι ένοικοι στις προσφυγικές κατοικίες της Χρυσομαλλούσας, καθώς όπως λένε, τα μαγαζάκια που έχει και νοικιάζει ή παρέχει δωρεάν ο Δήμος σε συλλόγους και οργανώσεις κάνοντας την πολιτική του, τα περισσότερα δεν έχουν δική τους τουαλέτα και γι’ αυτό το λόγο υπάρχει μία κοινόχρηστη. Πρόκειται όμως για τουαλέτα σε κακό χάλι που δεν πηγαίνει κανείς, άρα από όλα αυτά τα γραφεία όσοι συναθροίζονται ικανοποιούν τις σωματικές τους ανάγκες πέριξ και αυτό προκαλεί δυσοσμία και εστία μόλυνσης για τους κατοίκους και τα παιδιά που παίζουν σε αυτούς τους χώρους των προσφυγικών πολυκατοικιών. 

Απευθύνθηκαν λοιπόν οι ένοικοι των πολυκατοικιών ξανά και ξανά στο Δήμο που έχει υποχρέωση και δεν είναι δα και τόσο μεγάλο κόστος να φτιάξει μια ανθρώπινη τουαλέτα, όμως τους είπαν ότι μέσα στην τουαλέτα υπάρχει μία διαβρωμένη κολόνα, η οποία θα πρέπει να επισκευαστεί με έξοδα των προσφυγικών πολυκατοικιών. Έβαλαν οι άνθρωποι το χέρι στην τσέπη, επισκεύασαν την κολόνα, από τότε όμως έχουν περάσει μήνες και ο δήμος δεν έχει εμφανιστεί να φτιάξει την τουαλέτα. 

Κατά τα άλλα όλοι όσοι εκμεταλλεύονται τα μαγαζάκια συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους για τις σωματικές τους ανάγκες και οι ένοικοι των προσφυγικών κατοικιών διερωτώνται πού πρέπει να φτάσουν επιτέλους για να ακουστούν. Πόσο δύσκολο είναι να επισκευάσει μία τουαλέτα ενός τετραγωνικού, η οποία εξυπηρετεί χώρους που ο ίδιος με αποφάσεις του διαθέτει, αν και στο καθεστώς αυτών των ακινήτων εμπλέκεται ο ΟΑΕΔ; Ο Δήμος δεν πρέπει και δεν μπορεί να λειτουργεί με αφερεγγυότητα έναντι των δημοτών.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img