Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όταν ήταν διοικητής στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ο Βασίλης Μουζάλας είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια στην κατεύθυνση μίσθωσης οικοπέδου στην απέναντι πλευρά του νοσοκομείου, προκειμένου να διαμορφωθεί και να λειτουργήσει σαν πάρκινγκ για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς οι εσωτερικοί χώροι στάθμευσης στο νοσοκομείο δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες. Από τότε πέρασαν χρόνια και δυστυχώς το πρόβλημα στάθμευσης στο νοσηλευτικό ίδρυμα παρατηρείται όλο και πιο οξυμμένο.  

Δείτε ποια ήταν η εικόνα, χθες, επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ στην πίσω είσοδο του νοσοκομείου. Αν και ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν από αυτή τη λωρίδα, που έχει απομείνει, δύο αυτοκίνητα από αντίθετες κατευθύνσεις και έτσι το ένα αυτοκίνητο έπρεπε να περιμένει να ανέβει το άλλο για να κατέβει. 

Όχι, προφανώς με αστυνομικά μέτρα και κλήσεις στους οδηγούς δεν λύνεται το πρόβλημα. Και αυτό καθώς δεν υπάρχουν σε κοντινή απόσταση διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης για όλο αυτό τον όγκο των αυτοκινήτων. Άρα, λοιπόν, το μόνο που μένει είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο Βασίλης Μουζάλας μήπως και βρεθεί κάποιο διαθέσιμο οικόπεδο στην απέναντι ή στην πλάγια πλευρά του Βοστάνειου προς Καλλιθέα,  ώστε να αξιοποιηθεί γι’ αυτό το σκοπό

spot_img

More articles

spot_img
spot_img