Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Φέτος το καλοκαίρι αφού πέρασαν χρόνια και χρόνια, εξοπλίστηκαν και λειτουργούν τα πάρκα της Χρυσομαλλούσας τόσο το κεντρικό επί της Ασκληπιού, όσο και λίγο πιο πάνω έναντι του σούπερ- μάρκετ Μυτιλήνη, όπου κάθε απόγευμα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πόσοι γονείς με τα παιδιά τους βρίσκονται εκεί. Προφανώς οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν κάνουν καμιά βόλτα να δουν τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, στα πάρκα του τόπου για να διαπιστώσουν και τα προβλήματα. Ούτε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που υποτίθεται ότι βρίσκονται σε αυτά τα έδρανα για να αναδεικνύουν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Πού θα πάει όμως, θα τους θυμηθούν στις εκλογές!

Για παράδειγμα στο πάρκο που βρίσκεται έναντι του σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη στην οδό Γοργοποτάμου είναι πλημμελής η καθαριότητα. Με άλλα λόγια καθαρίζεται σπάνια, ενώ καθημερινά δέχεται πολλές δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους. Ένα επιπλέον θέμα έχει να κάνει με το νυχτερινό φωτισμό. Μέχρι τις 9 το βράδυ και λίγο αργότερα δεν ανάβουν τα φώτα και έτσι οι γονείς αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το χώρο αφού βυθίζεται στο σκοτάδι.

Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, αρκεί να ασχοληθεί κανείς με μεράκι και να σκεφτεί ότι ένας μεγάλος αριθμός δημοτών χρησιμοποιεί τα πάρκα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν σε σωστές συνθήκες καθαριότητας και φωτισμού

spot_img

More articles

spot_img
spot_img