Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τέθηκαν σε λειτουργία τα φωτιστικά στο κεντρικό πάρκινγκ της Μυτιλήνης μετά και την καταγγελία αναγνώστη που δημοσιεύσαμε στο χθεσινό φύλλο από την στήλη Πες τα Χρυσόστομε.

Αυτό το διαπιστώσαμε κάνοντας αυτοψία στην περιοχή και οφείλουμε να μεταφέρουμε ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό στο πάρκινγκ! Έχει γίνει η νύχτα, μέρα και μπράβο στο Δήμο και στον Δήμαρχο, Στρατή Κύτελη, που όπως ενημερωθήκαμε ασχολήθηκε με την παρέμβαση, αυτό το έργο είναι αναγκαίο. Είχαμε γράψει, άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί το πάρκινγκ της Μυτιλήνης τυπικά να μην ανήκει στο Δήμο, αλλά καθώς εξυπηρετεί ως πάρκινγκ τις ανάγκες των δημοτών, ο Δήμος πρέπει να συμμετέχει έστω και άτυπα στη συντήρηση του φωτισμού και γενικότερα σε θέματα διευθέτησης, καθώς ούτως ή άλλως το έργο διαμόρφωσης του πάρκινγκ έχει εκτελεστεί σε “ξένο αχυρώνα” (Κτηματικής)  μεν, αλλά από το Δήμο Μυτιλήνης στο μακρινό παρελθόν.

Τα φωτιστικά είχαν τοποθετηθεί εδώ και κάποιες εβδομάδες, ωστόσο μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν είχαν τεθεί σε λειτουργία και από αυτήν την εβδομάδα, όπως ενημερωθήκαμε, λειτουργούν κανονικά με άπλετο φως ώστε να χαίρεται κανείς να περπατά μέσα στο πάρκινγκ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν βυθισμένο στο σκοτάδι.

Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο και για τον περιβάλλοντα χώρο της μαρίνας Μυτιλήνης που είναι βυθισμένος στο σκοτάδι και βρίσκουν άσυλο περιθωριακά άτομα και παραβατικά στοιχεία Ρομά.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img