Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από τη Μεσσηνία βρέθηκε αξιωματικός της πυροσβεστικής πριν από δεκαετίες στη Μυτιλήνη και άφησε εποχή ως διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περιόδους όπου τα μέσα πυρόσβεσης και ο εξοπλισμός στον τόπο μας ήταν μετρημένα.

Μετά τη συνταξιοδότησή του εδώ και χρόνια δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να εγκαταλείψει τη Λέσβο καθώς ο τόπος μας έγινε η πατρίδα του, με τους δύο του γιους, τον Γιώργο και τον Χρήστο, να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ως πολιτικοί μηχανικοί έχοντας δημιουργήσει στη Μυτιλήνη τις δικές τους οικογένειες.

Παππούς πια ο Νίκος Νικολακόπουλος καμαρώνουν με τη σύζυγό του Ελένη τα εγγόνια τους στο μπάσκετ της Παγανής (Μυτιλήνη Sports Club), έχοντας αφήσει πίσω του μία λαμπρή πορεία προσφοράς, μέσω της οποίας κέρδισε προ πολλού το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Νικολακόπουλος είναι από εκείνη τη γενιά των διοικητών (αλλά και διευθυντών Υπηρεσιών του Δημοσίου), που μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφεραν να συνδέσουν τα ονόματά τους με τις υπηρεσίες από τις οποίες πέρασαν και να τους θυμούνται για πολλά χρόνια αργότερα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img