Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μπορεί να πληρώθηκαν με λεφτά των δημοτών, επί δημαρχίας Γιακαλή, για να στεγαστούν εκεί σε ανθρώπινες συνθήκες – αντί για τους πάγκους που υπήρχαν τότε απέναντι από τα Κεντρικά Λύκεια – οι μικροπωλητές, ωστόσο ελλείψει μικροπωλητών στις μέρες μας οι συγκεκριμένες κατασκευές είχαν γίνει άσυλα περιθωριακών και αποθήκες διαφόρων που κάνουν δουλειές του ποδαριού.

Ο Δήμος Μυτιλήνης διά του αντιδημάρχου Γιώργου Κατζανού προχώρησε στο ξήλωμα αυτών των κατασκευών, ώστε να ανοίξει ο χώρος και να καθαριστεί, ενώ μία αναγνώστριά μας βλέποντας την εικόνα είπε ότι αυτές οι κατασκευές ίσως πρέπει να αξιοποιηθούν για άλλες ανάγκες, όπως για παράδειγμα για στάσεις των αστικών λεωφορείων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι οι στάσεις των αστικών λεωφορείων βρίσκονται σε τραγική κατάσταση στην πόλη.

Αυτά τα στέγαστρα με την πάροδο των ετών είχαν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών αποτελώντας ανοιχτές τουαλέτες για κάθε περαστικό, νυχτερινές ώρες. Πολύ καλά έκανε ο Δήμος και τις απομάκρυνε, ώστε να ανοίξει και να καθαριστεί ο τόπος από τον κ. Κατζανό. Άλλωστε η έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου δεν είναι και πολύ μακριά και καλά κάνει η νέα Δημοτική Αρχή από το πρώτο δεκαπενθήμερο των καθηκόντων της κι έχει αρχίσει να βάζει τάξη.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img