Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από την πάροδο 1 της οδού Μπιζανίου στην Κουλμπάρα το γραφείο του Εισαγγελέα δεν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, πού να το δει όμως αυτό που βλέπουν δεκάδες άνθρωποι καθώς είναι αθέατο μέσα στα σοκάκια;

Κάνουμε, λοιπόν, σήμερα εμείς το δημοσίευμα μετά από πρόσκληση κατοίκων στην περιοχή όπου μεταβήκαμε καταγράφοντας με το φωτογραφικό μας φακό αυτές τις εικόνες, οι οποίες δικαιολογούνται σε δημοκρατίες, όπως… η Ακτή Ελεφαντοστού και όχι σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ένας μεγάλος στύλος με καλώδια ηλεκτρισμού έχει πάρει κλίση, που σημαίνει ότι μπορεί να κοπεί σαν σπιρτόξυλο κάποια στιγμή και να τραυματίσει σοβαρά ή και θανάσιμα διερχόμενο πολίτη ή να προκαλέσει ζημιές.  

Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς μπροστά σε αυτήν την κατάσταση η αντικατάσταση να είχε γίνει ΧΘΕΣ, ο στύλος βρίσκεται πρόχειρα δεμένος με σχοινί και ένα συρματόσχοινο, τα οποία εντελώς τριτοκοσμικά τα έχουν πιάσει σε διπλανή οικοδομή για κάθε ενδεχόμενο. Όπως μας έλεγαν οι κάτοικοι που μας κάλεσαν στην περιοχή, κάποιοι από αυτούς έχουν ταξιδέψει και σε άλλες χώρες αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, τέτοια εικόνα μόνο στη Μυτιλήνη!

Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες, ως έχουμε υποχρέωση, για να υπάρχουν, ώστε αν συμβεί το κακό να μη μπορεί να πει κανείς ότι δεν γνώριζε…

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img