Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

20 χρόνια “Express Oil”!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Είκοσι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας συμπληρώνει φέτος η εταιρεία “Express Oil”, που δραστηριοποιείται στο χώρο του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης από το 2004. Στην αρχή η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της με τα χρώματα της BP, ενώ από το 2014 συνεργάζεται με την ΕΚΟ στις νέες της, σύγχρονες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στον περιφερειακό δρόμο Μόριας – Λάρσου. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις, η “Express Oil” προσαρμόζεται σε αυτές και διαθέτει την τελευταία και πιο αξιόλογη τεχνολογία που χρειάζεται ένα πρατήριο μεταπώλησης πετρελαίου θέρμανσης – κίνησης.

O συνδυασμός της άριστης ποιότητας πετρελαίου, οι συνεχείς και πιστοποιημένοι έλεγχοι καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση και οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές της εταιρείας, την κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία πρατήρια μεταπώλησης πετρελαίου του νησιού. Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, ασφαλών εργασιακών συνθηκών και πάνω από όλα ο σεβασμός στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Η “Express Oil” αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό σκαφών και τεχνικών εταιρειών με πετρέλαιο κίνησης και παράλληλα προμηθεύει πετρέλαιο θέρμανσης σε Υπηρεσίες, επιχειρήσεις, κατοικίες, κλπ.. Επίσης, αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων στις πολυκατοικίες, με ένα από τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα μηχανογράφησης. Με τον τρόπο αυτό, κερδίζετε χρόνο και από τις διαχειριστικές υποχρεώσεις της πολυκατοικίας ή του συγκροτήματος κατοικιών όπου διαμένετε.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Ηλία Βενέζη 11, όπου το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και σε όποια απορία έχετε σχετικά με το πετρέλαιο ή τα κοινόχρηστα.

Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Ευστάθιος Μάλαμας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22510 20129 και 6937 019922.

spot_img

More articles

spot_img