Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

73 θέσεις για τη ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

 

Την προκήρυξη 73 θέσεων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση  με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ  ΣΟΧ. ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΗ A.E. / ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης,  Τ.Θ. 21, Τ.Κ. 50 200 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, υπόψη των αρμόδιων υπαλλήλων Παρασκευής Σπανούδη – Ευαγγελίας Θεοχάρη, τηλέφωνο επικοινωνίας  24630-52437.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

 

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img