Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Είχαμε γράψει μέσα από τη σχολιογραφία μας για ένα φορτηγάκι-ψυγείο που μετέφερε κρέατα και από το αμάξωμα του οχήματος αναδυόταν, καθώς διερχόταν από την Ερμού, έντονη δυσοσμία από κοπριές. Επανήλθαμε σημειώνοντας ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου προς τιμήν του ανέλαβε την ευθύνη επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί μας και αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, το οποίο σημειωτέον δεν είχε ουδεμία σχέση με το εμπόρευμα που μετέφερε εντός του ψυγείου, αλλά με την οικτρή κατάσταση του αμαξώματος. 

Λίγες μέρες μετά την παρέμβαση του ανθρώπου συναντήσαμε ξανά στην αγορά το ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο όχι μόνο έλαμπε από καθαριότητα, αλλά είδαμε ότι είχε συντηρηθεί και βελτιωθεί στο αμάξωμά του. Ειλικρινά έχουμε να πούμε ένα μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο. Όχι μόνο δεν κρύφτηκε – μιας και δεν αναφέραμε από ποιο σφαγείο προερχόταν το αυτοκίνητο στο σχόλιό μας – αλλά ανέλαβε και την ευθύνη των παραλείψεων και χωρίς αφορισμούς, αλλά σεμνά και ταπεινά βελτίωσε αισθητά την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Οφείλουμε επίσης να κάνουμε και ένα θετικό σχόλιο για τον Αντιπεριφερειάρχη, Πανάγο Κουφέλο, που παρενέβη μετά το σχόλιό μας, στην κατεύθυνση καθοδήγησης του επαγγελματία για εξυγίανση του οχήματος και όχι εξόντωσής του από τη στιγμή που έδειξε όλη την καλή θέληση να βελτιώσει τη θέση του

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img