Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έχουν αφερεθεί εδώ και καιρό, φαγωμένοι από το κόκκινο σκαθάρι, οι φοίνικες από το πεζοδρόμιο που συνδέει την προκυμαία της Μυτιλήνης με το Τελωνείο, έξω από τον περιφραγμένο χώρο του Λιμενικού. Και ενώ θα περίμενε κανείς να πάρουν κάποια δέντρα και να τα φυτέψουν στη θέση των παλιών που ξεράθηκαν, τα παρτέρια στρώθηκαν με γαρμπίλι και έχουν μείνει κενά.

Η εικόνα που αντικρίζει κανείς περπατώντας από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο είναι τα παρτέρια, στα οποία κάποτε υπήρχαν τα δέντρα, να είναι τώρα γεμάτα από αποπατήματα αδέσποτων σκυλιών και μία τέτοια προφανώς εικόνα θα αντικρίσουν και οι τουρίστες του καλοκαιριού, που θα κάνουν τη βόλτα τους στην προκυμαία. Τα παρτέρια που κάποτε είχαν τους φοίνικες, τώρα έχουν καταντήσει χώροι αφόδευσης των αδέσποτων.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου που εγκρίνει αποφάσεις για διαγραμμίσεις εντός του λιμανιού, ύψους 70.000 ευρώ, να δικαιολογήσει ελάχιστα ευρώ για την προμήθεια νέων δέντρων ώστε να φυτευτούν στις θέσεις τους.

Έχει βαρεθεί η κοινωνία τις αποφάσεις Διοικήσεων και Συμβουλίων με τις οποίες διακινούνται τεράστια ποσά, αλλά στον τόπο δεν αλλάζει τίποτα…

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img