Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όσον αφορά την εγκατάσταση οπτικών ινών που έγινε από υπεργολάβο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως καλύπτοντας με τσιμέντο και είχαμε αναδείξει την προχειρότητα και τους κινδύνους για τους δικυκλιστές από αυτές τις εργασίες, σήμερα το σημείο αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αυλάκι, που σημαίνει πως θα πρέπει να έχουν το νου τους οι δικυκλιστές, καθώς είναι εύκολο αν πέσει μέσα ο μπροστινός τροχός να ανατραπεί το μηχανάκι. 

Όσο για τον υπεργολάβο που μετά τα δημοσιεύματά μας, διαβεβαίωνε ότι θα αποκαταστήσει τα προβλήματα, μην τον είδατε, σκάβει άλλες γωνιές της Μυτιλήνης. Τουτέστιν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και εν προκειμένω η Δημοτική Αρχή που τον ανέχεται θα πρέπει να πληρώσει με λεφτά των δημοτών για την αποκατάσταση των προβλημάτων που εκείνος προκάλεσε, παρότι αμείφθηκε για το έργο που εκτέλεσε από την Cosmote!

Είναι προκλητικό για την κοινωνία μας να καταστρέφουν οι διάφοροι υπεργολάβοι κεντρικούς δρόμους και να τους μετατρέπουν σε παγίδες για τους δικυκλιστές και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου – κατώτερη των περιστάσεων – να κάθεται να τους βλέπει!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img