Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τον περασμένο Απρίλιο τόσο από τη νότια όσο και από τη βορειοδυτική πλευρά του αεροδρομίου ο Δήμος Μυτιλήνης εγκατέστησε τα εικονιζόμενα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενώ προμηθεύτηκε από την Αθήνα, στη συνέχεια διαπίστωσε ότι έπρεπε να τα κόψει για να μην έχουν ύψος λόγω αεροδρομίου, με συνέπεια να τοποθετήσει αυτά τα φωτιστικά που έχουν ύψος 2,5 μέτρων (με άλλα λόγια απλώνεις το χέρι και πιάνεις τη λάμπα περνώντας από κάτω)!

Όμως παρά τις παλινωδίες και το ασυνήθιστο του πράγματος ως προς τις διαστάσεις, όλως τυχαίως από τον Απρίλιο μέχρι τώρα αυτά τα φωτιστικά δεν έχουν ανάψει!! Ο Δήμος επικαλείται προβλήματα στη σύνδεσή τους με το δίκτυο και όσοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν υποβάλει σχετικό ερώτημα για το πότε επιτέλους θα τα θέσουν σε λειτουργία, δεν έχουν λάβει απάντηση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα!

Μα είναι δυνατόν να προμηθεύτηκαν φωτιστικά σώματα από την Τεχνική Υπηρεσία και να μην είχαν εξασφαλίσει τον τρόπο ηλεκτροδότησής τους για να καταστούν λειτουργικά; Είναι δυνατόν να γίνονται προμήθειες και να εκτελούνται έργα φωτισμού που δεν έχουν λειτουργία;;;

Κι αν δεν έχουν λειτουργία τότε… γιατί τα προμηθεύτηκαν;

spot_img

More articles

spot_img