Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ενοποιημένα από φέτος το 9ο με το 11ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης (ως 9ο) και ένας πλέον είναι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος φρόντισε να αποζημιώσει και με το παραπάνω γονείς και μαθητές με το ξεχωριστό ολοήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε την Κυριακή από το πρωί στις 11:00 μέχρι τις 8 το βράδυ. Και τι δεν είχε το bazaar!

Εκτός από την διάθεση αντικειμένων προς πώληση για την ενίσχυση του Συλλόγου, προβλήθηκε ταινία και έδωσε παράσταση ταχυδακτυλουργός, ενώ μέχρι και ένα αλογάκι πόνι είχαν μεταφέρει για τα παιδιά μέσα στο σχολείο μαζί με Άγιους Βασίληδες και αυτά τα ειδικά μπαλόνια με σχήματα ζώων.

Το ολοήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar έκλεισε με κλήρωση δώρων και παρά την καταρρακτώδη βροχή από το πρωί την Κυριακή, δεκάδες μαθητές και γονείς τίμησαν την εκδήλωση, καθώς και γονείς με τα παιδιά τους από άλλα σχολεία. Το bazaar επισκέφτηκαν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης με τη σύζυγό του Σταυρούλα, διαθέτοντας ένα πακέτο παιδικών παραμυθιών για το Σύλλογο, ενώ εισπράττοντας τις ευχαριστίες δεν αρνήθηκαν να γίνουν για λίγο παιδιά και να φωτογραφηθούν ως αγιοβασίληδες σε σχετική κορνίζα. 

Να, λοιπόν, που όταν υπάρχει διάθεση από τους Συλλόγους Γονέων μπορούν να γίνονται μικρά θαύματα και ομολογουμένως ο Σύλλογος Γονέων του 9ου  Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης στον οποίο πρόεδρος είναι ο γεωπόνος Μανώλης Θαλασσέλης και συμμετέχει στη διοίκηση και η συνάδελφος από το Αίολος tv, Πέλλη Γιακουμή, είναι από τους πιο δραστήριους στον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img