Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένας άνθρωπος σκόνταψε χθες το πρωί ενώ κινούνταν πεζός στην οδό Καβέτσου πέφτοντας στο δρόμο, όπου και χτύπησε, με τους περίοικους και τους εργαζόμενους από τις γύρω επιχειρήσεις να σπεύδουν δίπλα του για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Καταστηματάρχες της περιοχής επικοινώνησαν με τα Νέα της Λέσβου ζητώντας να μεταβούμε στο σημείο, όπου και μας υπέδειξαν στην άσφαλτο αλλά και στα πεζοδρόμια τα προβλήματα από φθορές που δεν έχουν αποκατασταθεί, αποτελώντας παγίδες όχι μόνο για το συγκεκριμένο τραυματία εν καιρώ ειρήνης,  αλλά για κάθε διερχόμενο πολίτη που κινείται είτε με τα πόδια ή και με μηχανάκι.  

Η μία φθορά είναι στο πεζοδρόμιο και η άλλη φθορά πάνω στην άσφαλτο από τις υποτιθέμενες αποκαταστάσεις που κάνουν οι διάφοροι υπεργολάβοι στις τομές για εγκατάσταση οπτικών ινών.  Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε, πρόκειται για κακοτεχνίες τις οποίες τα Νέα της Λέσβου αναδεικνύουν την ώρα που γίνονται, καλώντας τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Στρατή Τζιμή να πάρει θέση. 

Δεν είναι δυνατόν με την ανοχή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να πετσοκόβονται οι δρόμοι και να μετατρέπονται σε παγίδες για κάθε πεζό. Πολύ, δε, περισσότερο, δεν είναι δυνατόν να έχει γεμίσει λακκούβες η Μυτιλήνη και να μην γίνεται η προβλεπόμενη αποκατάσταση από την Τεχνική Υπηρεσία.

Καθώς δε, από αυτά τα προβλήματα οι δρόμοι μετατρέπονται σε παγίδες για πεζούς και εποχούμενους με τα δίκυκλα ή θα πρέπει να παρέμβει ο Δήμαρχος κ. Κύτελης (άλλωστε σε μικρή απόσταση από το ιατρείο του έγινε το ατύχημα χθες) ή θα πρέπει να παρέμβει η Εισαγγελία Μυτιλήνης. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να προστατεύσει τους έρμους τους πολίτες.

spot_img

More articles

spot_img