Τουρνουά σκάκι

Spread the love

Το 9ο Εσωτερικό Σκακιστικό Τουρνουά rapid open διοργανώνει η Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, στο πλαίσιο της σκακιστικής εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-24 της Ακαδημίας της. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυτιλήνης, Τυρταίου 4 (στην αγορά). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες που χαρακτηρίζουν το σκάκι. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα email: [email protected] και [email protected] (στο mail σας να αναγράφεται η τάξη φοίτησης) αλλά και διά ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μυτιλήνης κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μέχρι τις 19/1/24, 6:30-8:30 μ.μ. & 6:00-9:00 μ.μ. αντίστοιχα.

Όμιλοι:

Advertisement

  • 1ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές μέχρι Γ’ Δημοτικού.
  • 2ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές από Δ΄ μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού.
  • 3ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
  • 4ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για ενήλικες σκακιστές και σκακιστές κάτω των 18 που διαθέτουν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.

Βραβεύσεις:

  • 1ος, 2ος, 3ος όμιλος: βραβεύονται οι 3 πρώτοι και το 1ο κορίτσι (ανεξάρτητα της γενικής τελικής βαθμολογίας)
  • 4ος όμιλος: βραβεύονται οι 3 πρώτοι.

Σε όλους τους σκακιστές που θα συμμετάσχουν θα απονεμηθεί Δίπλωμα Συμμετοχής. Με την άφιξη των σκακιστών στο χώρο των αγώνων θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους στην γραμματεία. Όσοι σκακιστές προσέρχονται μετά τις 10:50 π.μ. θα αγωνίζονται στον 2ο γύρο ανεξάρτητα αν δεν έχει ξεκινήσει ο 1ος γύρος. Το Τουρνουά αποτελεί το 3ο της σειράς 7 Εσωτερικών Τουρνουά Βενιαμίν 2023-24 (1st Veniamin Chess Grand Prix), και στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς θα προσμετρηθούν οι βαθμοί των 6 πρώτων κάθε κατηγορίας ξεχωριστά του εκάστοτε Τουρνουά για την ανάδειξη των 3 πρώτων, που θα συγκροτήσουν ενιαίο όμιλο με τους 3 πρώτους του έτερου Σκακιστικού Ομίλου Δυτικής Λέσβου “Αριστοτέλη” για την ανάδειξη των άτυπων πρωταθλητών Λέσβου κάθε αντίστοιχης κατηγορίας.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση