Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τουρνουά σκάκι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το 9ο Εσωτερικό Σκακιστικό Τουρνουά rapid open διοργανώνει η Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, στο πλαίσιο της σκακιστικής εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-24 της Ακαδημίας της. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυτιλήνης, Τυρταίου 4 (στην αγορά). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες που χαρακτηρίζουν το σκάκι. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα email: [email protected] και [email protected] (στο mail σας να αναγράφεται η τάξη φοίτησης) αλλά και διά ζώσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μυτιλήνης κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μέχρι τις 19/1/24, 6:30-8:30 μ.μ. & 6:00-9:00 μ.μ. αντίστοιχα.

Όμιλοι:

  • 1ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές μέχρι Γ’ Δημοτικού.
  • 2ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές από Δ΄ μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού.
  • 3ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
  • 4ος όμιλος: δικαίωμα συμμετοχής για ενήλικες σκακιστές και σκακιστές κάτω των 18 που διαθέτουν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.

Βραβεύσεις:

  • 1ος, 2ος, 3ος όμιλος: βραβεύονται οι 3 πρώτοι και το 1ο κορίτσι (ανεξάρτητα της γενικής τελικής βαθμολογίας)
  • 4ος όμιλος: βραβεύονται οι 3 πρώτοι.

Σε όλους τους σκακιστές που θα συμμετάσχουν θα απονεμηθεί Δίπλωμα Συμμετοχής. Με την άφιξη των σκακιστών στο χώρο των αγώνων θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους στην γραμματεία. Όσοι σκακιστές προσέρχονται μετά τις 10:50 π.μ. θα αγωνίζονται στον 2ο γύρο ανεξάρτητα αν δεν έχει ξεκινήσει ο 1ος γύρος. Το Τουρνουά αποτελεί το 3ο της σειράς 7 Εσωτερικών Τουρνουά Βενιαμίν 2023-24 (1st Veniamin Chess Grand Prix), και στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς θα προσμετρηθούν οι βαθμοί των 6 πρώτων κάθε κατηγορίας ξεχωριστά του εκάστοτε Τουρνουά για την ανάδειξη των 3 πρώτων, που θα συγκροτήσουν ενιαίο όμιλο με τους 3 πρώτους του έτερου Σκακιστικού Ομίλου Δυτικής Λέσβου “Αριστοτέλη” για την ανάδειξη των άτυπων πρωταθλητών Λέσβου κάθε αντίστοιχης κατηγορίας.

spot_img

More articles

spot_img