Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Abyss Tattoo πάνω από την αγορά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένα από τα πιο καινούργια tattoo studios της Μυτιλήνης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Πρόκειται για το «Abyss Tattoo», έναν όμορφο και λιτό χώρο στον οποίο νιώθει κανείς άνετα από την πρώτη στιγμή. 

Αυτό οφείλεται βέβαια σε μεγάλο βαθμό στα παιδιά που τον έχουν διαμορφώσει με γούστο και πολύ μεράκι, την Κική και τον Ανδρέα, δύο νέους καλλιτέχνες που αγάπησαν το νησί και αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα εδώ. Λάτρεις της ζωγραφικής επισκέφτηκαν τη Μυτιλήνη με αφορμή τις σπουδές της Κικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έκτοτε αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βουερή Αθήνα για την ποιότητα ζωής που τους προσέφερε η επαρχία. 

Tattoo artists και οι δύο, με μακρόχρονη θητεία και εμπειρία στον χώρο της τέχνης του τατουάζ, άνοιξαν το «Abyss Tattoo» το 2019, όπου εκτός από τα καλαίσθητα τατουάζ τους και ημιμόνιμα τατουάζ σε φρύδια, μπορεί κανείς να βρει t-shirts και τσάντες με χρώματα και σχέδια της επιλογής του που φτιάχνουν τα παιδιά, χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, καθώς και μακραμέ. Παρέχουν επίσης και υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού, όπως για παράδειγμα τη δημιουργία αφισών. 

Αν αγαπάτε την τέχνη του τατουάζ και επιθυμείτε να φτιάξετε τον δικό σας αισθητικό και ιδεολογικό χάρτη με καμβά το ίδιο σας το σώμα, το Abyss Tattoo είναι το καταλληλότερο μέρος να επισκεφτείτε. Η Κική και ο Ανδρέας θα ακούσουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας και θα φτιάξουν μοναδικά σχέδια που θα ταιριάζουν αποκλειστικά και μόνο στη δική σας προσωπικότητα.

Μπορείτε να τους βρείτε στην Αρίωνος 1 και στο 22510 47402, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα: instagram abysstattooart, facebook Abyss Tattoo. To mail τους είναι [email protected] και η διεύθυνση της ιστοσελίδας τους www.abyss.tattoo

Οι ώρες λειτουργίας του «Abyss Tattoo» είναι: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00-15:00 και 18:00-21:00, την Τετάρτη 11:00-15:00 και το Σάββατο 12:00-16:00. Κυριακή και Δευτέρα κλειστά.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img