Η “Αμέλια” των ΠασπARTου επιστρέφει!

ΣΕ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Η “Αμέλια” και ο Χουίκι Χούι θα ξεκινήσουν και πάλι τη μαγική περιπετειώδη διαδρομή τους στο χρόνο, με την επιτυχημένη παράσταση της θεατρικής ομάδας “Πασπαρτού”, “Αμέλια η Νεράιδα των Αστεριών”   που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους και θα ζωντανέψει ξανά στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι λιλιπούτιοι ηθοποιοί των παιδικών τμημάτων της “Πασπartού” θα έχουν τη δική τους συμμετοχή στο έργο!

Συγκεκριμένα, η παράσταση θα παρουσιασθεί αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18.30 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και στις 18.30 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια φορά και έναν καιρό σε μια πολιτεία νότια του δυτικά και δυτικά του νότια, μια κούκλα εύχεται στον Άνεμο του Παραμυθιού, να ζήσει τη ζωή της σαν νεράιδα αληθινή, και η ευχή της θα πραγματοποιηθεί… Έχει όμως μόνο 12 παραμυθένιες ώρες να βρει την αγάπη που ομολογείται… την αγάπη που φαίνεται με έργα και με λόγια. Αλλιώς θα γίνει νιφάδα χιονιού και θα χαθεί για πάντα. Μια ιστορία αναζήτησης της αληθινής αγάπης, ένα ταξίδι μυστήριο, περιπετειώδες, μαγικό… σε έναν παραμυθένιο κόσμο, ή στον πραγματικό;
Παίζουν:

Αφηγήτρια(Ώρα): Κέλλυ Αβανίδου

-Κούκλα/τσιγγάνα/Βασίλισσα του χιονιού: Κωνσταντίνα Παπαδάτου

-Κουκλοποιός /τσιγγάνα / οικονόμος: Αγγελίνα Τσουκαλά

-Αμέλια: Μάρα Βιολάντη

-Χουίκι Χούι: Βίκυ Ζέλιου

-Βασιλιάς: Νίκος Φραγκούλης

-Πνεύμα σπιτιού: Ιωάννα Κοσμά

-Νέος / δέντρο / κούκλα: Μιχάλης Σγουρέλλης

-Κούκλα /κόμμισα/ Μοργκάνα: Δάφνη Τσαρακτσή

-Ξωτικό καραβιού /Γουλιέλμος: Πάνος Κουρτζής

-Άνεμος Παραμυθιού /τσιγγάνα: Ελεάνα Βούγια

-Νύμφη: Φάνια Βαλάσση.

Συμμετέχουν επίσης τα παιδικά τμήματα της πασπARTού: (Κούκλες) Μιχαέλλα Βαμβακέλλη, Εμμανουέλα Κούβαρου, Θεοδώρα Κουταλέλλη, Εύα Λαμπρινάκου, Νικόλας Παπανικολόπουλος, Ευτέρπη Σγουρέλλη, Κωνσταντίνος Φράγκος

Και (Δέντρα): Κωνσταντίνος Ζουμπαδέλλης, Ευγενία Καλλονιάτη, Μαρία Μπουζάκη, Οδυσσέας Οικονόμου, Ορέστης Παπαδόπουλος, Αθανασία Παπανικολοπούλου, Ιωάννης Παπανικολόπουλος, Νικόλας Σγουρέλλης, Μελίνα Χιωτέλλη, Μανώλης Χρυσουλάκης.

Συντελεστές:
Σενάριο Δημήτρης Αδάμης, σκηνοθεσία Φάνια Βαλάση, χορογραφίες Μαριλίζ Καράκοντη-Διόλατζη, χορογραφίες  Μαριλίζ Καράκοντη – Διόλατζη, επιμέλεια κοστουμιών Μαρία Γερούλια, κατασκευή κοστουμιών Φωτεινή Μελικιάν, σκηνικά πασπARTου team, διασκευή τραγουδιών Καλλιόπη Αλεξιάδου, ηχογράφηση και επεξεργασία τραγουδιών Αλέξανδρος Σπάθης, μουσική επιμέλεια και χειρισμός ήχου Χαρά Βαριάμη, επιμέλεια φωτισμού Ανδρέας Σεφτελής, χειρισμός φωτισμού Αγγέλα Τσιργιανέλλη, χειρισμός κανονιού Αλέξης Γιαννόπουλος, αφίσα και πρόγραμμα Δημήτρης Ψύρρας, Χαρά Βαριάμη.

Προπώληση εισιτηρίων για την “Αμέλια” στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

-Πέμπτη 11:00-13:00 & 17:30-19:30

-Παρασκευή 11:00-13:00 & 17:30-19:30

-Σάββατο 11:00-13:00

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στο τηλέφωνο 6973342299.