Ανοίγει σήμερα το νέο «Πίτα Μάκης»

Το ψητοπωλείο «Πίτα Μάκης» υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα  στην οδό Βοστάνη, μοντέρνο, εντυπωσιακό, που ήρθε ν’ αναβαθμίσει συνολικά την εικόνα στην περιοχή του γηπέδου και να δημιουργήσει ένα νέο πόλο έλξης στην περιοχή. 

Το νέο «Πίτα Μάκης» ανοίγει σήμερα τις πύλες του και σερβίρει τις διάσημες γεύσεις του  παραδοσιακού ψητοπωλείου που αγαπήσαμε στην πλατεία Αλυσίδας, σε έναν χώρο, με αέρα πολυτέλειας. Υπέροχη διαρρύθμιση, με μοντέρνες τάσεις, όμορφα χρώματα, που δίνει έμφαση στη σάλα, η οποία φωτίζεται με φυσικό φωτισμό χάρη στη γυάλινη οροφή σε τμήμα της. Τα χάλκινα φωτιστικά στο εξωτερικό του χώρου κάνουν μια όμορφη αντίθεση με το σκούρο χρώμα, προσελκύουν τα βλέμματα και συμπληρώνουν την καλαισθησία του χώρου.

Το μενού του νέου «Πίτα Μάκης»  θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία κρεατικών, ποικιλία μεζέδων και βέβαια τις παραδοσιακές γεύσεις με την υπογραφή του «Μάκη», αποτελώντας μια ξεχωριστή πρόταση για να συνοδεύσει την παγωμένη μπίρα και το κρασί σας το φετινό καλοκαίρι. 

«Αρχικά η ιδέα δημιουργίας του νέου μαγαζιού ξεκίνησε από την ανάγκη να δημιουργήσουμε έναν χώρο, εναλλακτικά, λόγω των προβλημάτων που θα μας δημιουργούσαν τα έργα ύδρευσης στην οδό Βουρνάζων. Στην πορεία, όμως, ήταν τέτοια η ανταπόκριση και τα σχόλια του κόσμου, καθώς ετοιμάζαμε το μαγαζί, που μας έκανε να βλέπουμε το νέο κατάστημα σαν μια νέα πρόταση που ήρθε να προσθέσει και να προσφέρει κάτι νέο και γευστικό στην περιοχή και γενικά στην πόλη», λέει στα «Νέα της Λέσβου» ο Μανώλης Ευσταθίου. 

Άγρυπνος φρουρός στο πλευρό του γιου του, ο Μάκης Ευσταθίου επιβλέπει τις εργασίες και δίνει τις συμβουλές του. Είναι εκείνος που ξεκίνησε πριν πάνω από τέσσερις δεκαετίες το «Πίτα Μάκης» στην πλατεία Αλυσίδας και έχει καταφέρει να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στις μοναδικές γεύσεις του και την επιμονή στην παράδοση και την ποιότητα. 

Τηλ. επικοινωνίας 2251044028
Διεύθυνση: Οδός Βοστάνη 2