Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕ-ΑΡΙΩΝ: Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά τον Τζέιμς Μποντ

Η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ είναι το “No time to die”, η 25η της σειράς με τον δημοφιλή Βρετανό Πράκτορα 007. Την ταινία σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα και σε αυτή ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί απότομα όταν ένας παλιός γνώριμος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIΑ, θα εμφανιστεί για να ζητήσει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα τον οποίον έχουν απαγάγει θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη απ’ ό,τι έδειχνε. Ο Τζέιμς Μποντ, μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή που θα του υποδείξουν τα παρακρατικά μυστικά και οι απρόσμενες αποκαλύψεις, θα οδηγηθεί στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος έχει στην κατοχή του μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία επιστρέφει η Λεά Σεϊντού στον ρόλο της Μάντελεϊν, ο Ραλφ Φινς ως Μ, ο Μπεν Γουίσοου ως Q, η Ναόμι Χάρις ως Μανιπένι και ο Κρίστοφ Βαλτς ως Μπλόφελντ, ενώ στις νέες προσθήκες έχουμε τον «κακό» Ράμι Μάλεκ, το νέο “Bond girl” Άννα ντε Άρμας, αλλά και την Λασάνα Λιντς σε έναν αινιγματικό ρόλο, σε μια ταινία που όσοι την έχουν ήδη δει σημειώνουν ως κομβική για τη συνέχεια του τίτλου. 

Το No time to die θα προβάλλεται στον κινηματογράφο Αρίων από αύριο Πέμπτη έως και την Τετάρτη 13/10, κάθε βράδυ στις 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο και την Τετάρτη θα έχει και μια επιπλέον προβολή στις 19:00.