Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από κοντά ο Χριστόφας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ως ένας Δήμαρχος που ακούει τους πολίτες και δεν διστάζει όσες φορές κι αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να σηκωθεί από το γραφείο του και να βγει στο δρόμο για να επισκεφθεί περιοχές και να συνομιλήσει με τους κατοίκους τους κρίνεται κατά τον πρώτο μήνα της θητείας του ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί με συνεργάτες του στα πλακόστρωτα της Ερμού, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες. 

Πρώτη φορά γίνεται τόσο εκτεταμένο έργο επισκευών στα πλακόστρωτα του ιστορικού κέντρου καθώς κάποια τμήματα στρώνονται ξανά από την αρχή, όπως γράψαμε και χθες. Η παρουσία του Δημάρχου στην αγορά προκάλεσε χαμόγελα στους πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν  συζητώντας μαζί του για τα προβλήματα της πόλης. Με αφορμή τη χθεσινή παρουσία του στα πλακόστρωτα ο κ. Χριστόφας απάντησε και στο σχόλιο των Νέων της Λέσβου, σημειώνοντας ότι οι νέες πλακοστρώσεις γίνονται ακριβώς όπως οι προηγούμενες και αυτό θα φανεί στο τέλος όταν θα καθαριστούν οι αρμοί.

Ομολογουμένως η νέα Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης μέσα σε διάστημα μηνός έχει κάνει ένα τέτοιο νοικοκύρεμα εκπλήσσοντας για τις άμεσες παρεμβάσεις και τα αντανακλαστικά της. 

spot_img

More articles

spot_img