Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Από την Περιφέρεια θα προσληφθούν οι 5 Κτηνίατροι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από την Περιφέρεια θα γίνουν οι προσλήψεις των 5 Κτηνιάτρων με προκήρυξη που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με διευκρινίσεις που δόθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προς το γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Χρύσανθου Αργυρίου, καθώς το Υπουργείο δεν θα αναμειχθεί στη διαδικασία.

Για το θέμα έγραψαν τα “Νέα της Λέσβου” στο φύλλο της Παρασκευής μετά την ενημέρωση που είχε η Περιφέρεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την κατανομή 5 Κτηνιάτρων στο πλαίσιο ενίσχυσης των περιφερειακών υπηρεσιών για την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και επιτήρησης ζωονόσων. Όπως ήδη γράψαμε, πρόκειται για Κτηνιάτρους που θα προσληφθούν με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 1 έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης και αυτό είναι σημαντικό, καθώς μπορεί να συνεχίσουν να απασχολούνται και μετά τη συμπλήρωση του έτους.

Η κατανομή προβλέπει έναν κτηνίατρο για κάθε Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Αιγαίου, πράγμα που σημαίνει πως η Κτηνιατρική Υπηρεσία Μυτιλήνης θα ενισχυθεί με ένα στέλεχος, όπως και το κτηνιατρείο της Λήμνου.

Μετά την κατανομή των πέντε κτηνιάτρων, το γραφείο του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Χρύσανθου Αργυρίου προχωρά τα διαδικαστικά για να προχωρήσει η προκήρυξη, ενώ να σημειωθεί πως η κάλυψη των θέσεων θα γίνει με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img