Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

ΑΠΟ ΤΙΣ «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ»: Προστασία για κάθε εποχή του χρόνου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες η επιχείρηση «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ» πρωτοπορεί στον τομέα της εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, προσφέροντας προτάσεις και λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία ή ιδιώτη. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει από το 2003 ο Παράσχος Σιμέλης, συνεχίζοντας στα μονοπάτια που χάραξαν ο πατέρας του και ο θείος του από τη δεκαετία του ‘70 και με εφόδια τη γνώση και την εμπειρία συνεχίζει να ξεχωρίζει, φροντίζοντας ν’ ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής, προσφέροντας ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα της σκίασης.

Έχοντας πετύχει συνεργασίες με τα κορυφαία ευρωπαϊκά και ελληνικά εργοστάσια του χώρου, σε τεντόπανα – ζελατίνες – περγκοτέντες και στόρια και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού, μπορεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Ιδιαίτερα τον χειμώνα οι νάιλον ζελατίνες είναι η ιδανική λύση – που δεν χρειάζεται οικοδομική άδεια – για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό χώρο σας ή την κατοικία σας από τις καιρικές συνθήκες, το κρύο, τη βροχή και τον δυνατό αέρα. Οι ζελατίνες, όπως και οι τέντες, κατασκευάζονται από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά που καλύπτουν το χώρο και βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού προστατεύουν από το κρύο το χειμώνα και προσφέρουν δροσιά το καλοκαίρι. Η εταιρεία έχει πιστοποίηση και για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Η επιχείρηση «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ» έχει επίσημη συνεργασία για το νησί με την κορυφαία στον χώρο της τέντας εταιρεία αυτοματισμών “SOMFY” και είναι μέλος της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος. Εκτός από τις αρχικές τοποθετήσεις, η επιχείρηση αναλαμβάνει να επισκευάσει ή και να τροποποιήσει τις υπάρχουσες τέντες ή κατασκευές σας με το χαμηλότερο κόστος.

Θα βρείτε τις «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ» στο τέρμα της οδού Ναυμαχίας Έλλης (πλησίον ΕΠΟΜ), αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση και τηλεφωνικά στα 2251024523 και 6932214752, μέσω e-mail: [email protected] καθώς και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  της στο www.tentes-simeli.gr.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις