«Αποδέκτες» του Ηλία Ανεζίνου

Η «Εταιρεία Αιολικών Μελετών» παρουσιάζει το νέο βιβλίο, με τίτλο «Αποδέκτες», του συγγραφέα Ηλία Ανεζίνου. Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στις 20:30, στο Αμφιθέατρο της μαρίνας στο Μακρύ-Γιαλό. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτριος Μπούμπας, Πρόεδρος της «Εταιρείας Αιολικών Μελετών», ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση. Για το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος», θα μιλήσουν επίσης ο εκπαιδευτικός Αθανάσιος Καλαμάτας, η ποιήτρια Πέρθα Καλέμη και ο ίδιος ο συγγραφέας. 

Το βιβλίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους. Η θεματική του βιβλίου αφορά στην αντίληψη, με την οποία αντιμετωπίζει ο κάθε ήρωας πράγματα και καταστάσεις. Με φόντο το Μέργντνοξ, μία έπαυλη, που στήνεται σαν σκηνικό, το βιβλίο διατρέχουν μοτίβα που βρίσκονται σε απόλυτη συμμετρία και επικαιρότητα με την ίδια μας την καθημερινότητα, καθιστώντας τους αφανείς ήρωες και τις ηρωίδες της ζωής σε ήρωες και ηρωίδες της μυθοπλασίας. 

Στη μουσική επένδυση της βιβλιοπαρουσίασης θα ακουστούν τραγούδια, έντεχνο ελληνικό & Rock, από το μουσικό σχήμα «THE TRICKS».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

-Εισαγωγική μουσική

-Χαιρετισμός του Συντονιστή της εκδήλωσης και Προέδρου της «Εταιρείας Αιολικών Μελετών», κ. Δημήτριου Μπούμπα

-Ομιλία του εκπαιδευτικού, κ. Αθανασίου Καλαμάτα

-Ανάγνωση αποσπάσματος του βιβλίου από την κα Ντέσσυ Κομνηνού

-Ομιλία της κας Πέρθας Καλέμη

-Ανάγνωση αποσπάσματος του βιβλίου από την κα Μαρία Χατζηχαλκιά

-Ομιλία του συγγραφέα κ. Ηλία Ανεζίνου

-Ανάγνωση αποσπάσματος του βιβλίου από την κα Αθανασία Δαφιώτη

-Η εκδήλωση κλείνει με το συγκρότημα «THE TRICKS».