«Απόδραση από τη λογική»

Ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων υπόσχεται o κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του, που επιστρέφουν με το νέο show, «ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ», την οποία θα παρουσιάσουν και στο Κάστρο Μυτιλήνης την Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 21:00.

Πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα. Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίσει την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσει γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα».

Πληροφορίες εκδήλωσης

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 

Παράσταση για μικρούς και μεγάλους ΜΑΓΟΣ ΣΑΝΚΑΡΑ

Κάστρο Μυτιλήνης / Ώρα έναρξης: 21:00 

Φορέας οργάνωσης: Δήμος Μυτιλήνης 

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ γενικό

Προπωλήσεις εισιτηρίων για το Λεσβιακό Καλοκαίρι 2021 γίνονται από τα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης καθημερινά από 8:30 π.μ. έως 2 μ.μ. Επίσης την ημέρα της κάθε εκδήλωσης, πωλήσεις θα γίνονται και στην είσοδο του Κάστρου Μυτιλήνης.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2251037394 και στην σελίδα facebook της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.