Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αποκριάτικος χορός στην Αθήνα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αποκριάτικο χορό με μουσική και πολύ κέφι πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληναίων Πετρούπολης ‘’Ο Θεόφιλος’’ στην μουσικοταβέρνα ‘’Οι Μουριές’’, στους Αγίους Αναργύρους, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Γραμματέας του Συλλόγου, Αγγελική Βαλελή,  ενώ συνέχισε με την καθιερωμένη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγελος Ντούλας, με την οποία ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την στήριξή τους στον σύλλογο.

Τον χορό άνοιξε το Δ.Σ. του συλλόγου, κατόπιν χόρεψαν τα χορευτικά τμήματά του και συνεχίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι αργά το απόγευμα.

Τον Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης, Δημήτρης Ταλιούρας, ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Πετρούπολης, Κώστας Παπαπάνος, η Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνανών Πετρούπολης Μαρία Ταλιούρα, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) Χρύσα Καλλονιάτου, ο Λέσβιος συγγραφέας Αντώνης Δουκέλης, καθώς και ο επιχειρηματίας  Ευστράτιος Ψαραδέλλης.

Εκ μέρους του Συλλόγου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, και ιδιαιτέρως προς όλους τους χορηγούς τόσο από την Αθήνα όσο και από το νησί, που με τα τοπικά προϊόντα που προσέφεραν στην λαχειοφόρο αγορά τίμησαν τις προσπάθειες του Συλλόγου. 

 1. HELLENIC SEAWAΥS-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 2. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ ΡΟΔΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
 3. ΟΥΖΟ ΜΑΤΙS – ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 4. ΟΥΖΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 5. ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ «ΛΕΒΑ», ΟΥΖΟ «ΣΜΥΡΝΙΩ»
 6. ΜΠΟΥΧΛΗ ΕΙΡΗΝΗ «TEPEΣ-ΕΛΙΕΣ»
 7. ΟΥΖΟ «VETO» ΣΠΕΝΤΖΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 8. ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ «ΛΙΝΟΥ»-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
 9. ΕΠΙΠΛΑ «ΤΗΝΙΑΚΟΣ»- ΑΘΗΝΑ
 10. ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ «Μ. ΤΖΩΡΤΖΗ» ΠΗΓΗ ΛΕΣΒΟΥ
 11. ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ «Ε. ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ»-ΑΘΗΝΑ
 12. ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ «Ε. ΛΑΚΙΩΤΗΣ»-ΑΘΗΝΑ

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ‘’Θεόφιλου’’: «Η ανιδιοτελής προσφορά όλων των δωρητών συγκινεί όλους τους συμπατριώτες και φίλους του συλλόγου μας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η ομόνοια, η αγάπη, η αλληλεγγύη και η συσπείρωση είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Ευχόμαστε σε όλους καλή Σαρακοστή, υγεία, αγάπη κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και όπως και κάθε επιχειρηματική επιτυχία».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img