Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκριές στη Θερμή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το πρόγραμμα των αποκριών για την φετινή χρονιά ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρόπολης Θερμής «Η Ελπίς», ο οποίος έχει προετοιμάσει τα δικά του δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος ανακοίνωσε το πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο: 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΙΣ” Λουτρόπολης Θερμής την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα έναρξης 13:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει αποκριάτικο χορό στην ταβέρνα ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ, στη Σκάλα Μιστεγνών, με ζωντανή ορχήστρα, πολλές εκπλήξεις και αμέτρητα δώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΙΣ” Λουτρόπολης Θερμής την Κυριακή 17 Μαρτίου, την τελευταία Αποκριά και ώρα έναρξης 15:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει, όπως κάθε χρόνο, Αποκριάτικο Καρναβάλι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λ. Θερμής με σατιρικά σκετς, τραγούδια, κεράσματα και το εθιμοτυπικό Γαϊτανάκι για τα παιδιά μας μαζί με πολλά δώρα και εκπλήξεις. Μαζί μας θα είναι και ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Λ. Θερμής όπου θα παρασκευάσει και θα μοιράσει το παραδοσιακό ρυζόγαλο.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΙΣ” Λουτρόπολης Θερμής την Καθαρά Δευτέρα και ώρα έναρξης 11:00 το πρωί θα πραγματοποιήσει, όπως και κάθε χρόνο, το Έθιμο “ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ” όπου θα μοιράσουμε σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί, ούζο και θα γλεντήσουμε με την καρδιά μας. Θα πετάξουμε παρέα με τα παιδιά μας τους πολύχρωμους χαρταετούς μας. Θα υπάρξει σχετική λεπτομερής ενημέρωση για κάθε εκδήλωση στη σελίδα μας εντός των ημερών, όπου θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία τους».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img