Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

«Αποστολή μας να δημιουργούμε σύγχρονους επαγγελματίες»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η δημιουργία σύγχρονων επαγγελματιών είναι η αποστολή του πιστοποιημένου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2, e-ΠΑΙΔΕΥΣΗ, στη Μυτιλήνη, που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, ανέργους και εργαζόμενους. Στόχος του είναι οι απόφοιτοι μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της συμβουλευτικής να αποφύγουν σύγχρονα εμπόδια, όπως η ανεργία, η έλλειψη προσόντων και οι διακρίσεις. Για να το πετύχει αυτό, συνεργάζεται αποκλειστικά με κορυφαίους φορείς πιστοποίησης και παρέχει καινοτόμα και πιστοποιημένα προγράμματα, τα οποία συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, που προσφέρει το Κέντρο συνεργάζεται με:

-Τη Σχολή κρέατος sxolikreatos.gr, που αποτελεί μια ένωση Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, τα οποία λειτουργούν ως Ιδιωτικές Σχολές Επαγγελμάτων Κρέατος. Όλες οι σχολές οι οποίες απαρτίζουν την Ένωση έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης τουλάχιστον 15 ετών. Από το Κέντρο e-ΠΑΙΔΕΥΣΗ δίνεται πιστοποίηση κρεοπώλη σε 3 μήνες, αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα, και πιστοποίηση εκδοροσφαγέων με πρακτική σε σφαγεία. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι για τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις το κόστος για τους συμμετέχοντες είναι εξαιρετικά μειωμένο σε σχέση με την επιλογή παρακολούθησης αντίστοιχων προγραμμάτων σε άλλα σημεία της Ελλάδας.

-Το Πανεπιστήμιο FREDERICK, με υψηλού ποιοτικού επιπέδου εκπαίδευση, που οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανάλογα με το πρόγραμμα. Το κέντρο «e-παίδευση» ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη Μυτιλήνη θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο του Frederick.

– Το MASTER AE ιδρύθηκε το 1994 και είναι από τα πρώτα Κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης που πιστοποιήθηκαν. Από την ίδρυσή της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της, διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό. Επιμορφώσεις: Security, Φύλαξη λιμενικών εγκαταστάσεων, Εκπαίδευση ενηλίκων, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική αγωγή, Ενεργειακών επιθεωρητών κ.ά..  

– Το ECDL – People Cert είναι η κορυφαία πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων με παγκόσμια αναγνώριση. Έχει σχεδιαστεί, επικυρωθεί και εγκριθεί από ακαδημαϊκούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την εξ αποστάσεως διδασκαλία (βίντεο μαθήματα – ασκήσεις σε κάθε μάθημα -επαναληπτικά τεστ). Παρέχεται επίσης εξειδικευμένο πρόγραμμα στην εκπαίδευση ενηλίκων, αναγνωρισμένο στον Δημόσιο Τομέα και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πιστοποιημένο κέντρο «e-παίδευση».

Το κέντρο διαθέτει πιστοποιημένους χώρους εκπαίδευσης εμβαδού 80 τ.μ., δυναμικότητας 22 ατόμων και πιστοποιημένο εργαστήριο Πληροφορικής, εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται διά ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης. 

Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] και στα τηλέφωνα 2251029951 & 6977667945 και στον χώρο του κέντρου στην διεύθυνση Αργύρη Εφταλιώτη 11, στη Μυτιλήνη.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img