Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

ΑΤΕΛΙΕ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ “ΝΥΜΦΕΣ”: Για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια το ατελιέ γάμου και βάπτισης «Νύμφες» βρίσκεται δίπλα σας στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, φροντίζοντας η ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισής σας να είναι, όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε.

Με εφόδιο την εμπειρία όλων αυτών των ετών, το γούστο, αλλά και την αγάπη τους για τη δουλειά τους, οι συνεργάτες της επιχείρησης αναλαμβάνουν να προσφέρουν τα πάντα για τον γάμο σας: Υψηλής ποιότητας και πανέμορφα νυφικά, λιτά και απέριττα ή πολυτελή και χλιδάτα, των πιο γνωστών οίκων (Justin Alexander, Lillian West, Sweetheart, Signature, Sincerity και Adore), σετ κουμπάρων (λαμπάδες, στέφανα, δίσκους, καράφες), προσκλητήρια γάμου και μπομπονιέρες και βέβαια μοναδικούς στολισμούς, που ταιριάζουν στο ύφος και το χαρακτήρα του ζευγαριού!

Αλλά και για τη βάπτιση του παιδιού σας θα βρείτε βαπτιστικά ρούχα και αξεσουάρ πολλών επώνυμων εταιρειών, μπομπονιέρες, προσκλητήρια βάπτισης και φυσικά φινετσάτους και εντυπωσιακούς στολισμούς.

Όλες αυτές οι επιλογές και η πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων διατίθενται σε έναν χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος έχει ανανεωθεί τα τελευταία 4 χρόνια, και όπου οι συνεργάτες του ατελιέ θα φροντίσουν να αφαιρέσουν κάθε άγχος για τον γάμο ή τη βάπτιση και να συμβάλλουν στη διοργάνωσή του, ώστε να είναι μια μοναδική εκδήλωση που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για μια ολόκληρη ζωή!

Μπορείτε να επισκεφτείτε το ατελιέ Νύμφες στον ανανεωμένο χώρο του στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 153, στη Λαγκάδα, στη Μυτιλήνη, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2251024740 ή μέσω email στο [email protected]. Την μεγάλη γκάμα νυφικών, ρούχων βάπτισης και όλα όσα θα χρειαστείτε για τις εκδηλώσεις σας μπορείτε να τα βρείτε και στο www.nimfes.com αλλά και στη σελίδα του ατελιέ στο Facebook “Νύμφες Ατελιέ Γάμου – Βάπτισης“ και στο Instagram www.instagram.com/nimfes_atelie

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις