«Auto club» για το αυτοκίνητο πριν μπει ο χειμώνας

Ανέκαθεν η φθινοπωρινή περίοδος είναι μία περίοδος προετοιμασίας για το αυτοκίνητο εν όψει των αναγκών της χειμερινής περιόδου, που είναι περισσότερο αυξημένες. Η αλήθεια είναι ότι η σωστή φροντίδα του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη όλες τις εποχές, το χειμώνα όμως που οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου απαιτείται ακόμα πιο προσεκτικός έλεγχος και καλύτερη συντήρηση, ξεκινώντας από την αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων, που είναι το Α και το Ω για την κίνησή μας το χειμώνα με τις βροχές.

Αναθέστε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας στο Auto club, όπου η Μαρία Τσουπή και ο Γιώργος Γαβάνας θα σας συμβουλέψουν και θα σας καθοδηγήσουν στις σωστές επιλογές. Και οι σωστές επιλογές στο Auto club δεν είναι ακριβές! Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτων προμηθεύονται υαλοκαθαριστήρες από πλανόδιους που τους βλέπουν μια φορά, όταν οι τιμές είναι ίδιες ή σχεδόν ίδιες στα καταστήματα της Μυτιλήνης, με τη διαφορά ότι το προϊόν που θα αγοράσει κάποιος από το κατάστημα έχει «ονοματεπώνυμο και διεύθυνση» καθώς και ποιότητα και διάρκεια ζωής!

Στο Auto club θα βρείτε υαλοκαθαριστήρες σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τιμών, από πραγματικά πολύ φθηνούς μέχρι και προϊόντα κορυφαίων εταιρειών. Θα βρείτε επίσης προϊόντα συντήρησης των ελαστικών μερών σε πόρτες και παράθυρα, γυαλιστικά ταμπλό, καθαριστικά για τις ταπετσαρίες και προϊόντα συντήρησης των δερμάτινων καθισμάτων.

Ειδικά τώρα που το Auto club βρίσκεται στο νέο του κατάστημα, στην απέναντι πλευρά του δρόμου επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη απ’ όπου ξεκίνησε και καθιερώθηκε πριν από δεκαετίες, ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων είναι μεγάλος και άνετος για τους πελάτες ώστε να περιηγηθούν και να βρουν το προϊόν της αρεσκείας τους στην τιμή που το θέλουν.     

Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε καλύμματα καθισμάτων και πλατοκαθίσματα για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και σε όλες τις αποχρώσεις, που τοποθετούνται, με υπευθυνότητα, δωρεάν από το κατάστημα, πατάκια, κουκούλες, μπαγκαζιέρες, προϊόντα περιποίησης και ειδικά κεριά, τα οποία ωστόσο έχουν πολύ απλή χρήση ώστε να την κάνουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων χωρίς την παρουσία ειδικού για τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου, που καθαρίζουν τους λεκέδες, συντηρούν το χρώμα δίνοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αναζωογονούν τα παλιά χρώματα, όπως και τα πλαστικά, ενώ επιδιορθώνονται και οι γρατζουνιές.

Υπάρχουν επίσης διάφορα αξεσουάρ για τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ευκολίες, μπαταρίες, καλύμματα τροχών, μπάρες και σχάρες, μπαγκαζιέρες τροχήλατες και οροφής, κουραδόροι, επώνυμοι υαλοκαθαριστήρες και αντιθαμβωτικά τζαμιών και γενικά ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας οδηγός για το σύγχρονο αυτοκίνητο.

Για τις χειμερινές σας αποδράσεις στη λεσβιακή ύπαιθρο ακολουθήστε τις προτάσεις της Μαρίας και του Γιώργου, καθώς στο Auto club οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 4Χ4, θα βρουν όλα τα αξεσουάρ για το όχημά τους, όπως το κάλυμμα για την καρότσα, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, τις μπάρες μπροστά και πίσω, τη σχάρα προστασίας του πίσω τζαμιού, το κάλυμμα για τη ρεζέρβα, αλλά και τα καλύμματα για τα φανάρια, καθώς και μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ ειδικά για το τετρακίνητο αυτοκίνητο.

Στο κατάστημα διατίθενται λάμπες απλές, προβολέων, led, xenon, σε πολλές μάρκες, καθώς και όλες οι λύσεις που αφορούν στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας.

Ανάλογα με το μέγεθος του τροχού σας, θα βρείτε τάσια για τις ζάντες σας, όπως και κομπρεσέρ ή ποδοαντλίες για να μην μένετε ποτέ από λάστιχο.

Λύσεις για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου, όπως αεροτομές, spoilers, φρυδάκια φανών, αυτοκόλλητα carbon, διακοσμητικές ταινίες, επικρουστήρες, προστατευτικά προφυλακτήρα και πόρτας, σας περιμένουν στο κατάστημα σε πολλές επιλογές.

Για το εσωτερικό υπάρχουν σε πάρα πολλά σχέδια και υλικά καλύμματα τιμονιού, πόμολα για το λεβιέ ταχυτήτων, όργανα ελέγχου και οι βάσεις τους, κονσόλες και άλλα προϊόντα, που ίσως και να μην έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορείτε να προμηθευτείτε!

Χρηστικά εργαλεία, όπως σκούπες καθαρισμού, ρευματαγωγοί, αισθητήρες παρκαρίσματος, βάσεις για τον καφέ, αλλά και θήκες για το τηλέφωνο ή και το tablet σας, σάς διευκολύνουν και θα κάνουν ευκολότερη τη χρήση του αυτοκινήτου σας.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει για πάνω από τρεις δεκαετίες τώρα το Auto club, είναι να παραμένει ενημερωμένο στα είδη αυτοκινήτου, και να μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στις καλύτερες τιμές.

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στους ειδικούς του Auto club και κάντε τις καλύτερες επιλογές στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Αεροπόρου Γιαναρέλλη 70 – τηλέφωνο (22510) 41147