Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ: 41 χρόνια Αφοί Δουβαλέτα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έκλεισε τα 41 χρόνια λειτουργίας το συνεργείο αυτοκινήτων Αφοί Δουβαλέτα, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 156, στη Λαγκάδα. Από ένα μικρό κατάστημα, επεκτάθηκε και μετατράπηκε σε μια σύγχρονη επιχείρηση, μετά από πολλή δουλειά των αδελφών Παναγιώτη και Ευστρατίου Δουβαλέτα. Από το 1982 αναλαμβάνει την επισκευή παντός είδους οχημάτων, ευθυγράμμιση, σέρβις, KTEO με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, ενώ έχει προμηθευτεί και σύγχρονο εξοπλισμό για την διενέργεια πλήρους ηλεκτρονικού ελέγχου με διαγνωστικό μηχάνημα. Παράλληλα, αναλαμβάνει την πώληση του δικού σας αυτοκινήτου ή την αγορά με σκοπό την μεταπώληση.

Η επιχείρηση διαθέτει ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, ενώ παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας των αξεσουάρ που επιθυμούν οι πελάτες. Επίσης, σε περίπτωση βλάβης στο δρόμο, με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα είτε για την επιτόπια επισκευή, είτε για την μεταφορά του ΙΧ σας στο συνεργείο. 

Με την πάροδο του χρόνου οι αδελφοί Δουβαλέτα παραδίδουν την σκυτάλη στην επόμενη γενιά και συγκεκριμένα στον Κώστα Δουβαλέτα, γιο του Ευστρατίου και στον Δημοσθένη Ταράνη, τον έμπειρο μηχανικό που εργάζεται εκεί από την εποχή αυτή, διατηρώντας και αναπτύσσοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της επιχείρησης, που μετρά τέσσερις 10ετίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 29186.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img