Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Αυτή την εβδομάδα στο Σινέ-Aρίων

«The Garfield Movie»

Η ταινία «The Garfield Movie» θα προβληθεί αύριο, στις 8 το βράδυ, στο Σινέ-Αρίων. Η ταινία κινουμένων σχεδίων έχει διάρκεια 100 λεπτά και στις φωνές συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Σοφία Τσάκα. Η υπόθεση έχει ως εξής: «O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του – έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία».

 

«Ιστορίες καλοσύνης»

Μια ακόμα ταινία η οποία προβάλλεται αυτήν την εβδομάδα στο Σινέ-Αρίων είναι η κωμωδία «Ιστορίες Καλοσύνης», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου, διάρκειας 164 λεπτών με πρωταγωνιστές τους: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer, Merah Benoit, Krystal Alayne Chambers, Ja’quan Monroe-Henderson, Susan Elle. 

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Ένα τρίπτυχο για έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, που προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνοµικό που ανησυχεί για τη µέχρι πρόσφατα εξαφανισµένη γυναίκα του, η οποία επέστρεψε ως ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και µία γυναίκα αποφασισµένη να βρει έναν συγκεκριµένο άνθρωπο µε µια ιδιαίτερη ικανότητα, που προορίζεται να γίνει πνευµατικός ηγέτης».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img