Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Χάθηκε 20χρονος δικυκλιστής στην άσφαλτο

Το πέμπτο τροχαίο δυστύχημα σε διάστημα μηνός μετράει η Λέσβος καθώς σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας 20χρονος όταν το δίκυκλο που οδηγούσε βγήκε από το δρόμο και χτύπησε στις μπάρες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Άγρας Μεσοτόπου  τα ξημερώματα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα. Ενδεχομένως να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου από τη νυχτερινή υγρασία αυτό όμως αρμόδια για να αποφανθεί είναι η αστυνομία!

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο άτυχος νέος όχι μόνο δεν έτρεχε με το μηχανάκι του αλλά η μέχρι τώρα σύντομη δυστυχώς ζωή του ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα παιδιά, καθώς ήταν μετρημένος, πρόσεχε τις κινήσεις του,  ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στην περιοχή του Μεσοτόπου για το οποίο καμάρωναν οι οικείοι και οι συγχωριανοί.

Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος εκφράζοντας τη συμπαράσταση στους οικείους που έχασαν το μοναχοπαίδι τους.

Μόλις την περασμένη Κυριακή ένας 59χρονος οικογενειάρχης χάθηκε στο Μόλυβο ενώ λίγες ημέρες πριν ένας 55χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα  στην περιοχή της Ερεσού όταν και ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του  δικύκλου του.

Άλλος ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Καρά Τεπέ όταν κατά τη διέλευση με το παπάκι που οδηγούσε  τον έκλεισε αυτοκίνητο που ανήκει σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση.  Τέλος και στην περιοχή από Πολιχνίτο προς Μυτιλήνη μία γυναίκα οδηγός αυτοκινήτου βγήκε από το δρόμο και το όχημα της προσέκρουσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να χάσει τη ζωή της στο ύψος πριν τη διασταύρωση για Αχλαδερή.

Έχει χρόνια η Λέσβος να καταγράψει τόσο πολλά θανατηφόρα τροχαία μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΤον βρήκαν νεκρό στο χωράφι
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 24-09-21