Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Χόρεψαν ξανά μπροστά στο κοινό τους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τα δυο χρόνια της πανδημίας είχαν βάλει «φρένο» στις ετήσιες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρίων, φέτος όμως τα μέλη των χορευτικών τμημάτων το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε είχαν ξανά την ευκαιρία να παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό την εξαιρετική δουλειά και την εξέλιξή τους. Κι επειδή η εξάπλωση του κορονοϊού κόπασε αλλά δεν σταμάτησε εντελώς, σωστά προτιμήθηκε από τους υπεύθυνους του Συλλόγου η φετινή εκδήλωση να μην πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, όπως άλλες χρονιές, αλλά στον ανοιχτό χώρο της πλαζ στα Τσαμάκια.

Στην εκδήλωση περίπου 100 μέλη διάφορων τμημάτων του Συλλόγου χόρεψαν μπροστά στο πολυπληθές κοινό τους, που δεν αποτελούνταν μόνο από συγγενείς και φίλους, αλλά και από ανθρώπους, που είχαν πάει στην πλαζ για άλλο λόγο, για το μπάνιο τους ή τον καφέ και το ποτό τους και είχαν κι αυτοί την ευκαιρία να απολαύσουν τα χορευτικά. Παραδοσιακοί χοροί, οριεντάλ, ρυθμική, ζούμπα και χιπ-χοπ διαμόρφωσαν ένα «πολύχρωμο» χορευτικά μωσαϊκό πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να χαρούν την εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες, είτε βρέθηκαν στο κοινό, είτε χόρεψαν ως μέλη τμημάτων.

«Το ευχαριστηθήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, γιατί μετά από δυο χρόνια χορέψαμε ξανά μπροστά στο κοινό και σε έναν ανοιχτό και όμορφο χώρο, που μπορούσε να μας παρακολουθήσει πολύ περισσότερος κόσμος», δήλωσε στα «ΝΕΑ της Λέσβου» ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Αρίων, Βασίλης Αγκοπιάν.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις