Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Χρυσός και ασήμι στο κοσμηματοπωλείο “Τσιμπίλης”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με αγάπη και σεβασμό στο κόσμημα η επιχείρηση “Τσιμπίλης”, στην οδό Λοχαγού Γ. Βούτσικα 1, στη Μυτιλήνη, βρίσκεται κοντά σας εδώ και δεκαετίες, δίνοντας ακόμη περισσότερη ομορφιά και λάμψη στο γάμο, την βάπτιση, την γιορτή, την επέτειο και κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Ο Νίκος Τσιμπίλης, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης από τον πατέρα του και έχει προσθέσει την δική του οπτική και αισθητική που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Μοναδικά κοσμήματα, που είναι φτιαγμένα για να φοριούνται όλη την ημέρα, από διαφορετικές ηλικίες, μεμονωμένα ή συνδυαστικά, προσθέτοντας μια δόση λάμψης και στην πιο απλή εμφάνιση. Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, σε χρυσό και ασήμι, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια χειρός για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. 

Το κοσμηματοπωλείο “Τσιμπίλης” είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγάλων ιταλικών εταιρειών “Ti Sento” και “Marco Bicego”, ενώ συνεργάζεται και με την Μυτιληνιά σχεδιάστρια κοσμημάτων, Δανάη Γιαννέλλη, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. 

Στην επιχείρηση θα βρείτε μεγάλες συλλογές χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων σε πρωτότυπα σχέδια και σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 22510 28239 και 6944 375494.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img