Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

«CRAZY PLANET» ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΥΣΤΕΓΝΙΩΤΗ: Για τον στολισμό του γάμου ή της βάπτισής σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τη συνεργάτη σας για τον στολισμό, αλλά και όλα τα… παρελκόμενα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, καθώς και ενός πάρτι γενεθλίων ή για άλλη περίσταση, μπορείτε να βρείτε στο πρόσωπο της Ελένης Μυστεγνιώτη, ιδιοκτήτριας του Crazy Planet! Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα από το 2014, οπότε και αναλαμβάνει πλήρως τον στολισμό της εκδήλωσής σας, την εκτύπωση προσκλητηρίων, τις μπομπονιέρες και άλλα είδη (μαξιλάρια, κούπες κλπ.) στα οποία μπορεί να πραγματοποιήσει εκτυπώσεις και να προσδώσετε με αυτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Όλα αυτά βέβαια σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές! Όπως αναφέρει η κ. Μυστεγνιώτη, το κόστος των προσκλητηρίων ξεκινά από τα 0,30€ το ένα, οι στολισμοί από 100€ και το πακέτο νονού από τα 230€. Η επιχείρηση αναλαμβάνει στολισμούς σε κάθε γωνιά της Λέσβου, ενώ στέλνει τα προϊόντα της και πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, που λειτουργεί στη διεύθυνση www.crazy-planet.gr και στο οποίο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της επιχείρησης για το γάμο, τη βάπτιση ή άλλες εκδηλώσεις, μπομπονιέρες και προσκλητήρια, υλικά ζαχαροπλαστικής και βέβαια πολλές φωτογραφίες από στολισμούς εκδηλώσεων από το Crazy Planet. Το κατάστημα, μάλιστα, εμπλουτίζεται συνεχώς και σε αυτό προστίθενται νέα προϊόντα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και για να το εντάξετε στον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε!

Το Crazy Planet βρίσκεται στην οδό Ερμού 212 και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση τηλεφωνικά στο 2251 037569, να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα στο www.crazy-planet.gr και να βρείτε και τη σελίδα της στο Facebook, ως Crazy planet.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΦινάλε με Διαγόρα Ραχών η Σαπφώ
- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις