Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Διαδικτυακό σεμινάριο για το Σινεμά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο κινηματογράφου με ανοιχτή συμμετοχή διοργανώνει η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Cinematopedia», με μέντορα την ηθοποιό Αφροδίτη Κατσαρού, και με σκοπό να διδάξει την διαδικασία οργάνωσης και υλοποίησης μίας ταινίας. Το σεμινάριο masterclass θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 19.30, ενώ οι συμμετέχοντες δεν θα ξεπερνούν τα 100 άτομα. 

Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς γυρίζεται μια ταινία μέσα από τα μάτια μιας ηθοποιού. Συγκεκριμένα η ταινία που θα αναπτύξει η ηθοποιός Αφροδίτη Κατσαρού ονομάζεται “Γυμναστήριο”. “Όσοι δεν βρίσκουν καιρό για να γυμναστούν, θα βρουν καιρό για να αρρωστήσουν”.

Δεκαεφτά μονόλογοι για ένα γυμναστήριο που δεν υπάρχει πουθενά, για μία ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ, για τους ηθοποιούς αυτής της ταινίας, για τα λόγια που τους έκαναν αληθινούς χαρακτήρες. 

  • Σκηνοθεσία-Μουσική: The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)
  • Κείμενο: The Boy σε συνεργασία με τους ηθοποιούς
  • Φωτογραφία: Γιώτης Παρασκευαΐδης
  • Μοντάζ: Νίκος Πάστρας
  • Ήχος: Γιώτης Παρασκευαΐδης, Χρήστος Μπρίτο

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Φλομαρία Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Οσπίτσι, Μπάμπης Αλεφάντης, Δημήτρης Καπουράνης, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κλέα Διαμάντη, Νικόλας Δροσόπουλος, Μελίνα Πολυζώνη, Κωνσταντίνος Σαμάα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Βασίλης Μηλιώνης, Δημήτρης Φιλιππίδης, Νίκος Ιατρού, Αφροδίτη Σόβολου, Αφροδίτη Κατσαρού, Μανταλένα Καραβάτου, Ντίνος Παπαγεωργίου. Μια παραγωγή του The Boy στα πλαίσια των μαθημάτων κινηματογράφου του Εθνικού Θεάτρου 2020. Copyright: Logline (Eleni Bertes) / The Boy

 

Η ηθοποιός Αφροδίτη Κατσαρού

Η Αφροδίτη Κατσαρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε σε παραστάσεις της Γεωργίας Μαυραγάνη, του Μιχαήλ Μαρμαρινού, του Αργύρη Ξάφη και του Τάκη Τζαμαργιά. Στον κινηματογράφο, έχει συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη και την Μαρκέλα Κονταράτου.

Επίσης, εργάζεται ως μεταγλωττίστρια.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://eloris.gr/cinematopedia-open-film-masterclass/ ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 22510 37126 και  22510 40330. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img