Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΚΑΦΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ: «EXPRESS OIL», 22 χρόνια εμπειρίας στα καύσιμα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιανουαρίου, στην «καρδιά» του χειμώνα, με το «τσουχτερό» κρύο να μην υποχωρεί ακόμα. Για όσους διαθέτουν τεχνική εταιρεία, επιχείρηση, υπηρεσία, σκάφος ή απλά χρειάζονται πετρέλαιο για το σπίτι τους, η λύση είναι μία: «Express Oil»! Με 22 χρόνια εμπειρίας, στη διανομή καυσίμων θέρμανσης και κίνησης, και αντιπρόσωπος της ΕΚΟ, ο Ευστάθιος Μάλαμας και το εξειδικευμένο προσωπικό του είναι επαγγελματίες στο χώρο των καυσίμων, και διαθέτουν τα πιο σύγχρονα βυτιοφόρα. 

Στο γραφείο που διατηρεί ο κ. Μάλαμας, επί της Ηλία Βενέζη 11, θα δεχθείτε την άμεση εξυπηρέτηση και την ενημέρωσή σας σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, τόσο από τον ίδιο όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό του. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή της αποπληρωμής της υπηρεσίας διανομής πετρελαίου με πιστωτική κάρτα Eurobank σε έως και 12 άτοκες δόσεις!

Και έκδοση κοινοχρήστων!


Το γραφείο του κ. Μάλαμα, «Express Oil» αναλαμβάνει εκτός των άλλων και την έκδοση κοινοχρήστων για την πολυκατοικία σας! Ξεχάστε τον «πονοκέφαλο» που προκαλεί η έκδοση των κοινοχρήστων, αλλά και η αποπληρωμή τους, αφού ο κ. Μάλαμας και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν την διεκπεραίωσή τους με υπευθυνότητα και αξιοπιστία!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img