Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Δήλωση του π. Κομνηνού πριν την αναχώρηση

Δεν προλάβαιναν να απαντούν στα τηλέφωνά τους οι δύο γιοι του π. Κομνηνού, Ιάκωβος και Ταρσίζιος για τις ευχές πολιτών για τον εφημέριο μετά την δημοσίευση από τα Νέα της Λέσβου ότι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα για την υγεία του και μάλιστα προς τούτο σήμερα η οικογένειά του δημοσιεύει και σχετικό ευχαριστήριο από την εφημερίδα μας.

Ο π. Κομνηνός θέλησε χθες να απευθυνθεί από τα Νέα της Λέσβου σε όλους όσους ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του καθησυχάζοντάς τους. «Αναχωρώ άμεσα για την Αθήνα γιατί είναι πια αναγκαίο να υποβληθώ σε εγχείρηση καρδιάς για την αντικατάσταση μιτροειδούς βαλβίδας. Ο Κύριος αποφασίζει για όλους μας, να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης, ώστε σύντομα να βρίσκομαι ανάμεσά σας ακόμα πιο δυνατός και να συμπαραστέκομαι σε όποιον με χρειάζεται», είπε συγκινημένος ο εφημέριος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του και για το δικό μας δημοσίευμα, που όπως είπε είχε τεράστια απήχηση αν κρίνει από τον αμέτρητο αριθμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο γιοι του.

Εμείς πάντως με την ευκαιρία το κλείσαμε από τώρα το ραντεβού με τον εφημέριο να ευλογήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον προσεχή Ιανουάριο τη βασιλόπιτα των Νέων της Λέσβου, καθώς όπως του εξηγήσαμε, και το γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά, αυτές οι επεμβάσεις είναι ρουτίνας για τους καρδιοχειρουργούς.

Να σε ευχαριστήσουμε και εμείς από την μεριά μας παπά Κομνηνέ, που χρόνια τώρα είσαι το πνευματικό καταφύγιο για κάθε κατατρεγμένο και ποτέ δεν αρνήθηκες τη βοήθεια σε όσους σε είχαν ανάγκη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της προσωπικής και οικογενειακής σου πορείας.