Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

«ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ DESIGN» ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: Ποιότητα και εγγύηση από το 1954

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με την ενεργειακή κρίση να μας έχει «χτυπήσει την πόρτα», η εξοικονόμηση ενέργειας με κάθε μέσο κρίνεται απαραίτητη για την τσέπη μας. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα σύγχρονα κουφώματα της «Δημητρίου Design», της οικογενειακής επιχείρησης στη Μυτιλήνη, που από το 1954 προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε ό,τι αφορά το σπίτι σας.

Με εξειδίκευση στις θωρακισμένες πόρτες, και σε συνεργασία με ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, ο Τάσος Δημητρίου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή: Συνθετικά κουφώματα, ξύλινα, ή αλουμινίου. Όλα τα προϊόντα του κ. Δημητρίου παράγονται με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο και οι πρώτες ύλες του ή ακόμα και τα έτοιμα ή ημιέτοιμα προϊόντα της επιχείρησης διαθέτουν πιστοποίηση CE και ISO.

Πριν αποφασίσετε, στον εκθεσιακό χώρο του κ. Δημητρίου στη διεύθυνση, τέρμα Θεοφίλου Χατζημιχαήλ (πίσω από το νοσοκομείο), θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες, αλλά και εξωτερικά κουφώματα. 

Συν τοις άλλοις, στο «Δημητρίου Design» θα βρείτε και έπιπλα κουζίνας, ιταλικής κατασκευής, αλλά και κατασκευής της επιχείρησης. Στην έκθεσή του, στην Ζωοδόχου Πηγής 164Α, ο κ. Τάσος Δημητρίου θα σας ξεναγήσει σε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπέρυθρη θέρμανση, ηλεκτρικές συσκευές, ενώ τα περισσότερα είδη είναι δικής του εισαγωγής.  

Στην ίδια διεύθυνση θα συναντήσετε ακόμη τη δεύτερη έκθεση που διατηρεί η επιχείρηση με τα παιδικά έπιπλα MODECO. Μάλιστα η «Δημητρίου Design» αποτελεί τον μοναδικό αντιπρόσωπο της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας παιδικών επίπλων πάνω στο νησί. 

Εκτός όμως από τους εκθεσιακούς χώρους, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στο ανανεωμένο e-shop της επιχείρησης www.dimitrioudesign.gr.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Και μιας και η επιλογή προϊόντων ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα που θα βρείτε στις εκθέσεις του «Δημητρίου Design» μπορεί να γίνει… πονοκέφαλος, η ομάδα του κ. Δημητρίου είναι εδώ για να σας απαλλάξει από αυτό το βάρος. Πριν γίνει η τοποθέτηση των προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης μελετάει τον χώρο συνδυάζοντας αισθητική, λειτουργικότητα, καθώς και οικονομία. Οι προτάσεις των ειδικών θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ οι τιμές του θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα φωτορεαλιστικής απεικόνισης του χώρου σας, δηλαδή πώς θα είναι με τα προϊόντα σας, χάρη στα σύγχρονα προγράμματα της αγοράς με 3D σχεδιασμό του χώρου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε λάθος αποφάσεις και επιλογές! 

Με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία, η επιχείρηση «Δημητρίου Design» αναλαμβάνει επίσης να κατασκευάσει για εσάς ό,τι θέλετε, καθώς και να το εγκαταστήσει οπουδήποτε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό του κ. Δημητρίου θα αναλάβει την τοποθέτηση – εγκατάστασή τους, αλλά και την τεχνική τους υποστήριξη όλο το 24ωρο. Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι αναλαμβάνουν και την “εκπαίδευσή” σας στον χειρισμό συσκευών κλπ., ενώ είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, Έκθεση Ζωοδόχου Πηγής 164Α, Τηλ. 22510 44434, 6937086330,

Έκθεση Βιοτεχνία: Θεοφ. Χατζημιχαήλ, 81100, Τηλ. 22510 44434, email: [email protected]

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img