Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Δύο θέσεις γραφείου στη ΔΕΗ Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Άμεσα αναμένεται να δημοσιευτεί από τη ΔΕΗ η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού συνολικά 77 ατόμων σε 26 Νομούς  της Ελλάδας, εκ των οποίων δύο θέσεις για το κατάστημα της ΔΕΗ Μυτιλήνης που βρίσκεται στο Φανάρι.

Πρόκειται για υπαλλήλους γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα απασχοληθούν για την κάλυψη των αναγκών γραμματειακής υποστήριξης και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών ΔΕΗ με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες θα αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθ.6/2016 και στα σχετικά Παραρτήματα, τα οποία θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΕΗ Μυτιλήνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (www.dei.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση,    Θέσεις Εργασίας, Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΕΗ Μυτιλήνης Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ: 81 100  (αρμόδιος: Βερυβάκη Ελευθερία, τηλ. 22510 – 34250 εσωτερικό 105).

Για την έναρξη και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων τα “Νέα της Λέσβου” θα ενημερώσουν τους αναγνώστες τους αμέσως μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης.

spot_img
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img