Δωρεάν δοκιμή νέων ακουστικών βαρηκοΐας SIEMENS – SIGNIA

Από την Τετάρτη 26 έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου και χωρίς καμία επιβάρυνση, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας SIEMENS – SIGNIA στη Μυτιλήνη, στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., καινοτόμος στον χώρο και αποκλειστικός συνεργάτης της εταιρείας σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα, που έχουν προβλήματα ακοής, και τα οποία σύμφωνα με τον κ. Πρόδρομο Πατερέλλη είναι πάρα πολλά, ακόμη κι αν δεν το έχουν αντιληφθεί, κάτι που οι άνθρωποι της εταιρείας επιμένουν να επισημαίνουν όλα αυτά τα χρόνια, που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Επιπλέον, προσφέρουν ειδική έκπτωση σε όσους και όσες συμμετάσχουν στις δοκιμές και επιλέξουν να προμηθευτούν τελικά ένα από τα ακουστικά.

 

Νέα μοντέλα

Τα νέα μοντέλα των ακουστικών βαρηκοΐας SIEMENS – SIGNIA, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες στην τριήμερη εκδήλωση, έχουν μοναδικό σχεδιασμό, μπορεί να είναι αόρατα, ενδοτιαία ή εξωτερικά, και εγγυώνται υψηλή ποιότητα και τέλεια εφαρμογή, προσαρμοσμένη στα μέτρα αυτών που τα φέρουν, για να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ακοής και να βελτιώνουν την ζωή τους με ουσιαστικό τρόπο.

Ποιο ακουστικό είναι όμως αυτό που πρέπει να επιλέξουμε; «Κάθε περίπτωση απαιτεί και συγκεκριμένο τύπο ακουστικού, κάτι το οποίο προκύπτει από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας και σε συνεργασία με την SIEMENS – SIGNIA», σημειώνει ο κ. Πατερέλλης στα «ΝΕΑ της Λέσβου», ώστε η επιλογή να είναι σωστή και το ακουστικό αποτελεσματικό.

 

Η εταιρεία

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2006, με καινοτόμο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις με κατανόηση και ευαισθησία προς τον ασθενή, κατανοώντας τις ανάγκες της δεδομένης στιγμής και προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Εκτός από τα ακουστικά βαρηκοΐας, το κατάστημα στην Ερμού 15 στη Μυτιλήνη δραστηριοποιείται και σε ορθοπεδικά είδη, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ειδών και βοηθημάτων και στην οξυγονοθεραπεία, με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Προσφέρει κατ’ οίκον αναπνευστική υποστήριξη ασθενών με πιστοποίηση, βοήθεια ενίσχυσης του ήχου με τα κατάλληλα ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρείας SIEMENS – SIGNIA έχοντας στο πλευρό της τους ειδικούς για να προτείνουν το κατάλληλο ακουστικό για τον κάθε πελάτη. 

 

Δήλωση συμμετοχής 

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας SIEMENS – SIGNIA μπορούν έως τις 25 Μαΐου να επικοινωνήσουν με την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. και να κλείσουν ραντεβού για τη δοκιμή, τηλεφωνικά, στο 22510 25825 (εσωτερικό 2) ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα στη σελίδα https://www.ogimarketingsystem.com/EVENT-SIGNIA-SIEMENS

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ενημέρωσης και δοκιμής, που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τελικά κάποιο από τα ακουστικά, θα έχουν ειδική έκπτωση 20% στην τιμή αγοράς του ακουστικού τους!