Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Δράση… εξ αναβολής

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μπορεί δράση να μην υπάρχει για το πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας, όμως θα υπάρξει μια αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, που δεν ολοκληρώθηκε, πριν από δύο εβδομάδες.

Ο λόγος για την αναμέτρηση ανάμεσα στο Γερμανό Καραβαγγέλη Στύψης και τον Ορφέα Άντισσας, αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική που δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω των βροχοπτώσεων που έπληξαν την Λέσβο πριν από δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης. Έτσι, η ΕΠΣ Λέσβου αποφάσισε να ορίσει το παιχνίδι την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις  3μ.μ., στο γήπεδο της Στύψης.

Η νίκη είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες, ώστε να κάνουν γιορτές με ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον γηπεδούχο να κυνηγάει την νίκη για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Ίδιο το σκηνικό και για τον Ορφέα που θέλει να πετύχει την εκτός έδρας νίκη, ώστε να φτάσει στο επάνω μισό του πίνακα. Αναμένεται ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η τελευταία της χρονιάς για την Β΄ τοπική κατηγορία.

 

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img