Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ: “TyreMonkey – Πετριτζικλή Ν. Γιώτα”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με μότο “2 γενιές λαστιχάδων + 3 γενιές πελατών = 40 χρόνια εμπιστοσύνης”, η επιχείρηση “TyreMonkey – Πετριτζικλή Ν. Γιώτα”, στον Ποταμό, είναι γνωστή σε όλο το νησί ως μια από τις παλαιότερες στο χώρο του αυτοκινήτου. Από το 1979, οι γονείς της Γιώτας ασχολούνταν με το αντικείμενο, ενώ εκείνη μεγάλωσε μέσα στο βουλκανιζατέρ. Με την πολυετή της εμπειρία και εξειδίκευση, διαθέτει την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που απαιτεί η οδική ασφάλεια. Η Γιώτα, διαθέτει δίπλωμα “Τεχνίτη Τροχών” και πτυχίο “Μηχανικού Οχημάτων” ΑΤΕΙΘ, ενώ γίνονται συνεχείς επιμορφώσεις του προσωπικού σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς. Η επιχείρηση “TyreMonkey” προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στην καθημερινότητα και στις ανάγκες του κάθε οδηγού.

Στην επιχείρηση της Γιώτας Ν. Πετριτζικλή θα βρείτε ελαστικά και ζάντες, σε όλες τις μάρκες και για όλα τα οχήματα (επιβατικά, επαγγελματικά και moto). Παρέχεται ζυγοστάθμιση τροχών καθώς και επισκευή ελαστικών και ζαντών, με υπευθυνότητα και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Αποκλειστική αντιπροσωπεία των εταιρειών: Yokohama, Lassa, Kenda. Ειδικές τιμές και προσφορές για ένστολους, εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, στην Εκπαίδευση και στους κυνηγούς.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση διαθέτει προς πώληση και βιοκαύσιμα για οικονομική θέρμανση κατοικιών και καταστημάτων. Διατίθενται πυρηνόξυλο, πέλλετ, κουκούτσι και μπρικέτα με παραλαβή από την επιχείρηση ή παράδοση στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης.

Υπεύθυνη επιχείρησης Γιώτα Πετριτζικλή, τηλ. επικοινωνίας 2251026495. Email [email protected]. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 8 π.μ. έως 5 μ.μ. και το Σάββατο 8 π.μ. έως 3 μ.μ..

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img