Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για τον «Παγγεραγωτικό»

Την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας αύριο Σάββατο, στις 18:00, στην έδρα του στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο. Τα θέματα, που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν στην συνέλευση είναι:

-Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

-Έγκριση εγγραφής νέων μελών

-Έγκριση Πρακτικών προηγούμενης Γ.Σ.

-Απολογισμός Πεπραγμένων και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 01/02/2019 έως 19/06/2021

-Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής

-Έγκριση πεπραγμένων και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του απερχόμενου Δ.Σ

-Διάφορες προτάσεις-Σκέψεις

-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

-Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στην Γενική Συνέλευση του Παγγεραγωτικού μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, που έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή. Σημειώνεται πως μέλη θεωρούνται και όλοι οι συνδρομητές της εφημερίδας του Συλλόγου «Το Βήμα της Γέρας». Δικαίωμα εκλογής στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχουν όλα τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη, τα οποία, μπορούν να στείλουν την αίτηση με την υποψηφιότητά τους με e-mail στο [email protected] ή με την έγγραφη επίδοση σε μέλος του Δ.Σ., έως και τις 18/06/2021 τα μεσάνυχτα. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα διενεργηθούν το επόμενο Σάββατο, 26 Ιουνίου, την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο.

Σημειώνεται επίσης, πως λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, στη Συνέλευση θα τηρηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα προστασίας, χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.